dessertpai
Rabarbrapai
Rabarbra smaker nesten som surt godteri rett fra naturen, og det er jo ikke dårlig med tanke på at dette egentlig er en grønnsak.

30min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
6 porsjoner
Paideig:
2 og en halvdlhvetemel
en halvtsbakepulver
2sssukker
100gsmør
Paifyll:
300grabarbra
tre fjerdedelerdlsukker
1tskanel
1sshvetemel
2dlkremfløte
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland mel, bakepulver og sukker.
Smelt smør, og bland sammen med melblandingen til en smuldret deig.
Trykk deigen ut i en paiform på 24 cm i diameter.
Skjær rabarbra i biter på ca. 2 cm og bland godt med sukker, kanel og mel.
Ha blandingen i paiformen og hell over fløten.
Stek nederst i ovnen i ca. 30 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆