pannekaker
Bananpannekaker med havregryn
Bananpannekaker med havregryn er søte, luftige og perfekte til helgefrokosten! Bytt ut vanlige havregryn med glutenfrie for å lage glutenfrie pannekaker.
![Bananpannekaker med havregryn, servert med fersk banan og lønnesirup på liten hvit tallerken. Lys bakgrunn med sommerlig lys.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5g8fjkPluddakJgKg6IVhj/1c03e52024f5362533d51d01cdeaf295/Bananpannekaker.png?preset=large&dpr=2&q=75)
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkovermodne bananer
4 dlhavregryn
2 dlmelk
4 stkegg
2 tsbakepulver
en halv tskardemomme
2 sssmør til steking
Fremgangsmetode
Del bananene i mindre biter, og ha alle ingrediensene i en blender. Kjør til en glatt røre.
Smelt smør i en panne, og stek på medium varme, til pannekakene er gylne.
Servér med for eksempel bananskiver, syltetøy eller lønnesirup.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆