pannekaker
Glutenfrie bananpannekaker med hjemmelaget sjokoladesaus og karamelliserte peanøtter
Bananpannekaker er ikke bare godt til helgefrokost, det er også fullstendig nydelig til dessert! Servér pannekakene med en hjemmelaget sjokoladesaus, og klissete karamelliserte peanøtter - og la deg friste! Disse pannekakene lages med havremel, og er derfor naturlig glutenfrie.

20min / 6t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Glutenfrie bananpannekaker:
2 stkmodne bananer
2 stkegg
1 dlhavremel
1 tsbakepulver
1 tsvaniljeekstrakt
1 ss Änglamark Akasiehonning (eller lønnesirup)
2 sssmør til steking
Hjemmelaget sjokoladesaus:
100 gmørk sjokolade
1 dlkremfløte
1 ss Änglamark Akasiehonning (eller agavesirup)
Karamelliserte peanøtter:
100 gsalte peanøtter
2 ssÄnglamark Lønnesirup
1 ssmeierismør
Topping:
2 stkbananer (i skiver)
1 håndfulljordbær (i skiver)
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 12 små pannekaker.
Bananpannekaker
Mos bananene og visp sammen med egg, havremel, bakepulver, vanilje og honning.
Stek små pannekaker i smør til de er gylne på begge sider.
Sjokoladesaus
Hakk sjokoladen i mindre biter. Ha sjokoladen i en kjele, og smelt sammen med honning og fløte til du har en glatt saus.
Karamelliserte peanøtter
Smelt smør og lønnesirup sammen i en panne.
Ha i peannøtter, og varm opp under omrøring til blandingen er klissete og dekker peanøttene.
Servér pannekakene med sjokoladesaus, karamelliserte peanøtter og banan- og jordbærskiver.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆