Grove pannekaker med rotgrønnsaker
Vi elsker pannekaker! Mat i kule farger liver opp hverdagsmiddagen, særlig når de er laget av naturlig fargesterke rotgrønnsaker.
1t 30min / 45min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du til ca. 4 røde pannekaker:
3 stkrødbeter
250 ghvetemel
1 tsbakepulver
1 klypesalt
1 dlmelk
2 stkstore egg
1 knivspissnyrevet muskatnøtt
1 ssolje til steking
Dette trenger du til ca. 4 oransje pannekaker:
1 stksøtpotet (stor)
250 ghvetemel
1 tsbakepulver
1 klypesalt
1 dlmelk
2 stkstore egg
1 knivspissrevet muskatnøtt
1 ssolje til steking
Dette trenger du til ca. 4 hvite pannekaker:
en halv stksellerirot
250 ghvetemel
1 tsbakepulver
1 klypesalt
1 dlmelk
2 stkstore egg
1 knivspissrevet muskatnøtt
1 ssolje til steking
Dette trenger du til tilbehør:
1 pkbacon
8 stksjampinjonger
1 stkstor løk
1 klypesalt og pepper
1 stilktimian
en halv posespinatblader
Dette trenger du til kryddersmør:
100 gromtemperert smør
1 feddhvitløk
1 tsfinrevet sitronskall (gjerne økologisk)
1 tssitronsaft
2 tsfinhakket timian
1 klypesalt og pepper