Grove pannekaker med rotgrønnsaker
Vi elsker pannekaker! Mat i kule farger liver opp hverdagsmiddagen, særlig når de er laget av naturlig fargesterke rotgrønnsaker.

1t 30min / 45min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du til ca. 4 røde pannekaker:
3stkrødbeter
250ghvetemel
1tsbakepulver
1klypesalt
1dlmelk
2stkstore egg
1knivspissnyrevet muskatnøtt
1ssolje til steking
Dette trenger du til ca. 4 oransje pannekaker:
1stksøtpotet (stor)
250ghvetemel
1tsbakepulver
1klypesalt
1dlmelk
2stkstore egg
1knivspissrevet muskatnøtt
1ssolje til steking
Dette trenger du til ca. 4 hvite pannekaker:
en halvstksellerirot
250ghvetemel
1tsbakepulver
1klypesalt
1dlmelk
2stkstore egg
1knivspissrevet muskatnøtt
1ssolje til steking
Dette trenger du til tilbehør:
1pkbacon
8stksjampinjonger
1stkstor løk
1klypesalt og pepper
1stilktimian
en halvposespinatblader
Dette trenger du til kryddersmør:
100gromtemperert smør
1feddhvitløk
1tsfinrevet sitronskall (gjerne økologisk)
1tssitronsaft
2tsfinhakket timian
1klypesalt og pepper