pannekaker
Pannekaker med salt karamellsaus
Lag en liten stabel med nystekte pannekaker, hell over salt og gyllen karamellsaus og topp med friske bær som bjørnebær og blåbær. Det er toppen av lykke!

30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Salt karamellsaus:
150gsukker
2ssvann
1 og en halvdlfløte (varm)
70gsmør
2klypemaldonsalt
Pannekaker:
5dlhvetemel
1tsbakepulver
3sssukker
50gsmør
3stkegg
3dlmelk
Til pynt:
1kurvbjørnebær
1kurvblåbær
Fremgangsmetode
Salt karamellsaus
Kok sukker og vann til lys karamell. Rør inn smøret og ta kjelen av platen.  Tilsett den varme fløten og la det småkoke under omrøring til alt er løst opp. Avkjøl. Smak til med salt.
Pannekaker
Visp sammen alle ingredienser til pannekakene. La røren svelle i minst 15 minutter. Stek små pannekaker i smør.
Til pynt
Hell karamellsaus over pannekakene ved servering og topp med rikelig med bær.
Tips!
Knus pistasjnøtter fint og ha dem i pannekakerøren. Det gir ekstra god smak.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆