Enkel lasagne med høstens rotgrønnsaker
Alle elsker lasagne – og den kan enkelt gjøres litt grønnere med høstens grønnsaker. Med en blanding av rotgrønnsaker kan du snike inn litt mer grønt i hverdagen, uten å ofre den deilige smaken.
50min / 45min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1pklasagneplater
1håndfullrevet ost (til gratinering)
Kjøttsaus:
2ssolivenolje
150gbaconterninger (eller Pancetta, valgritt)
400gkjøttdeig
2stkgulrøtter (finhakket)
1stilkstangselleri (eller 2)
1stkpastinakk (finhakket)
1stkkålrot (liten, finhakket)
2sstomatpuré
2bokserhermetiske tomater (à 400 g)
1tstørket oregano (1-2 ts)
1klypesalt og pepper
Béchamelsaus:
4sssmør
4sshvetemel
6dlmelk
7ssrevet parmesan
1klypesalt og pepper
en halvtsmalt muskatt
Fremgangsmetode
Kjøttssaus
Béchamelsaus
Sette sammen

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Warunee.
Warunee Bolstad er en velkjent influencer basert i Oslo, primært anerkjent for sitt kulinariske og kreative innhold.
Hun driver den populære sosiale medieprofilen NamfonFoods, hvor hun deler deilige asiatiske oppskrifter, ofte med en skandinavisk vri.

Coop har signert grøntløftet
Coop har forpliktet seg til å hjelpe våre kunder med å fylle handlekurvene med mer frukt og grønt! Dette innebærer blant annet å gjøre det enklere for deg å velge litt mer grønt, og tilby gode, sunne og inspirerende alternativer.