pasta
Kremet pastasalat med laks
Laks, sukkererter og vårløk passer perfekt til kremet hvit saus med parmesan. Servér med fullkorns- eller grønnsakspasta og få en sunn middag proppet med deilige smaker.

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
350gpasta
250glaks
2stkvårløk
1ssolivenolje
1pksukkererter
2dllett matfløte
4sslett crème fraîche
1håndfullrevet parmesan
1tssalt og pepper (smak til)
1tssitronsaft (smak til)
Fremgangsmetode
Kok pasta som anvist på pakken.
Stek snittet vårløk på middels varme i et par minutter med olje.
Ha i fløte, crème fraîche, salt og pepper. Kok opp og la småkoke i 4-5 minutter. Smak til med sitronsaft.
Skjær laks i terninger, snitt sukkererter og vend forsiktig inn i sausen. Senk varmen, legg på lokk og la laksen trekke i maks 3 minutter.
Bland pastaen sammen med sausen og spe på med litt vann om du synes retten blir for tørr.
Topp med vårløk og parmesan, og servér.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆