pasta
Lammeragu med tagliolini
Pasta med skikkelig langtidskokt lam er lett å like, og selv om kjøttet skal koke en stund, så krever det ikke noe særlig arbeid.

1t 30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1kglammebog (utbenet og i terninger)
4stkgulrøtter
2stkgule løk
200gsellerirot
200gpastinakk
4feddhvitløk
400ghakkede tomater
2stilkerfrisk timian
2stilkerfrisk rosmarin
4dlfond (okse eller lam)
1dæsjsalt og pepper
1pkÄnglamark Tagliolini
Fremgangsmetode
Brun kjøttet til det har fått farge. Kutt alle grønnsakene i biter og fres det til det blir blankt.
Tilsett kjøttet, tomatene, timian, rosmarin, og kraften. La det putre i ca. halvannen time, til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.
Kok tagliolinien, og servér det sammen med lammeraguen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆