pasta
Lammeragu med tagliolini
Pasta med skikkelig langtidskokt lam er lett å like, og selv om kjøttet skal koke en stund, så krever det ikke noe særlig arbeid.
![lammeragu-m-tagliatelle.jpg](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2aEfTlacpP8PiRhNioa8LA/3d1858672c04e3bbc309a2cc7672613e/lammeragu-m-tagliatelle.jpg?preset=large&dpr=2&q=75)
1t 30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 kglammebog (utbenet og i terninger)
4 stkgulrøtter
2 stkgule løk
200 gsellerirot
200 gpastinakk
4 feddhvitløk
400 ghakkede tomater
2 stilkerfrisk timian
2 stilkerfrisk rosmarin
4 dlfond (okse eller lam)
1 dæsjsalt og pepper
1 pkÄnglamark Tagliolini
Fremgangsmetode
Brun kjøttet til det har fått farge. Kutt alle grønnsakene i biter og fres det til det blir blankt.
Tilsett kjøttet, tomatene, timian, rosmarin, og kraften. La det putre i ca. halvannen time, til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.
Kok tagliolinien, og servér det sammen med lammeraguen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆