pasta
Ovnsbakt pasta med chorizo
Pasta, tomater og ost funker alltid, og det er så bra å lage alt i én form. Alle de gode smakene blander seg, og det er så enkelt!
![Ovnsbakt pasta med chorizo i en ildfast form](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4pjvxmRPxZ9sCsQQkHsEfx/d76fb6020058089d12cacb3d9cccb633/oppsrkift_ovnsbakt-pasta.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
55min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250 gfussili
125 gchorizo, i skiver
en halv stkrød paprika, i terninger
en halv stkgul paprika, i terninger
1 stkløk, hakket
1 feddhvitløk, revet
400 ghakkede tomater
5 dlvann
1 klypesalt og pepper
1 klypeTimian, tørket
1 klypePersille, tørket
1 håndfullrevet mozzarella
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 200 grader.
Fordel alle ingrediensene, unntatt revet mozzarella, i en ildfast form. Dekk den med folie og stek den midt i ovnen i 40 minutter. Rør i den halvveis i steketiden.
Fjern folien og topp formen med revet mozzarella. Stek videre i ovnen, uten folie, i 10-15 minutter eller til osten har smeltet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆