Til hovedinnhold
pasta

Pasta arrabiata

En klassisk italiensk pastarett som setter sving på smaksløkene. Pasta arrabiata, eller ”hissig pasta” som det betyr, er en spicy vri på klassisk tomatsaus med masse chili.

Pasta arrabiata i hvit skål, på lys bakgrunn. Fersk basilikum, chili, parmesan, salt og pepper rundt.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gpenne

en halvstkløk

4stkhvitløksfedd

2ssolivenolje

2stkrød chili

1bokshakkede tomater (ca. 400 g)

100gparmesan til servering

Fremgangsmetode

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Finhakk 0,5 løk, 4 hvitløkfedd og 2 chili og fres alt i en panne med 2 ss olivenolje til mykt, ca. 2 minutter.
Ha i 1 boks hakkede tomater og fres videre i et par minutter til. Vend inn kokt pasta og server med revet parmesan.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit