pasta
Pasta Hawaii med skinke og ananas
Pasta er alltid populært til middag, og sammen med skinke og ananas blir det en digg og billig hverdagsrett. Bonus! Her får du bare én stekepanne, og én sleiv å vaske opp!

20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1boksPicnic-skinke
90gSmårettbacon
5dlkyllingbuljong
1glassDolmio pastasaus
5dlpasta penne (ukokt)
1boksananas i biter
1håndfullrevet ost
1håndfullfersk basilikum
Fremgangsmetode
Stek baconet i en tørr panne til det har blitt gjennomvarmt, og tilsett Picnik-skinke i terninger. Stek på middels varme i noen minutter.
Hell utblandet kyllingbuljong, ett glass (cirka 5 dl) pastasaus og ukokt penne i stekepannen, og bland godt. Kok opp, og legg et stort lokk over stekepannen.
Småkok i 10 minutter under lokk. Rør underveis. Fjern deretter lokket, og småkok videre til pastaen er al dente og sausen fyldig.
Vend inn ananasbitene, og strø over revet gulost. Dekk med lokk et par minutter på svak varme til osten er smeltet, og strø revet basilikum over. Serveres snarest.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆