pasta
Pasta med fløtesaus
Du skulle nesten ikke tro det når du smaker den, men pastaskruer med fløtesaus er kjempeenkelt å lage!
![Pasta med fløtesaus, skinke, erter og vårløk i en lys blå skål](/assets/contentful/b26eki8n3vte/26INZvoADpXmPcRgfT9D6W/ff00000feb1e0ea4007cb94e449b9b38/oppskrift-pasta-med-flotesaus.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gpastaskruer
4 stkvårløk
1 sssmør
1 pkfrosne erter
3 dlmatfløte
1 pksmårettskinke (400g)
Fremgangsmetode
Kok 400 g pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet, men spar på 1 dl av kokevannet.
Skjær 4 vårløk i skiver og fres raskt i en varm panne med 1 ss smør og 1 pakke frosne erter i 1 minutt.
Hell over 3 dl matfløte og rør inn 1 pakke smårettskinke. La småkoke i et par minutter.
Vend kokt pasta i sausen og spe eventuelt med litt av kokevannet om sausen blir for tykk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆