Til hovedinnhold
pasta

Pasta med kremostsaus og reker

Pasta med kremostsaus og reker er enkelt å lage, og enda enklere å like. Si hallo til din nye hverdagsfavoritt-middag!

Pasta med kremostsaus og reker

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gspagetti

2ssolivenolje

1stkløk

3feddhvitløk

1stkfennikel

200gfrosne erter

2sssmør

4dlhønsebuljong

200gkremost naturell

300gpillede reker

1tssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Kok opp masse vann, og tilsett salt.
Tilsett pastaen, og bruk koketiden på pakken som et utgangspunkt. Rør jevnlig de to første minuttene av koketiden for å unngå at pastaen klebrer seg.
Smak på pastaen to til tre minutter før koketiden er ferdig, og stopp når pastaen er al dente.
Varm opp en stekepanne. Hakk løk, hvitløk og fennikel, og fres mykt i oljen i pannen, ca. 3 minutter.
Ha i erter og smør, rør til smeltet og tilsett kraft og kremost. Rør til alt er godt blandet.
Vend inn rekene og kok inn noen minutter til sausen har tyknet og rekene er akkurat gjennomvarme.
Smak til med salt og pepper, og vend pastaen inn i sausen like før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn