Til hovedinnhold
pasta

Fettuccine med chili og kylling

Italienerne rynker kanskje på nesa, men vi blander kylling og pasta med god samvittighet. Resultatet? En varm og selvsikker favoritt med masse smak.

Fettucini med chili og kylling toppet med basilikumblader i en hvit skål med en gaffel

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gCoop Fettuccine

200gCoop Kylling Lårfilet

2feddhvitløk

2stkrød chili

en halvdlÄnglamark Extra Virgin Olivenolje

8stkperletomater

75gparmesan

1håndfullbasilikum

Fremgangsmetode

Sett på pastavannet. Finhakk hvitløk og chili, og grovhakk tomatene. Husk at chili kan variere i styrke, så smak litt før du tilsetter alt.
Varm olivenolje i en panne på middels varme. Tilsett chili og hvitløk og la det surre i pannen til det er mykt. Pass på at hvitløken ikke blir brent.
Stek kyllingen i chilioljen i et par minutter. Vend inn tomatene og stek til det er gjennomvarmt.
Kok pastaen til den er “al dente”. Bruk en kjøkkenklype og løft pastaen over i pannen. Bland godt, drys over parmesan og server med frisk basilikum.

Tips:

Olivenolje gjør hele forskjellen. En god extra virgin olivenolje setter prikken over i-en på pastaretten. Drypp litt over rett før servering, det fremhever smakene og gir en rund og fyldig finish.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen