pasta
Penne arrabiata
Penne arrabiata er en vegetarrett med masse chili. Sausen består av hvitløk, tomater, chili og basilikum eller persille. Får du ikke tak i pecorino, kan du bruke parmesan eller annen lagret ost.
![italiensk-penne-arrabiata.jpg](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3RHNDkFAI8geqrFbc37N5K/60a68f49044a78bc26c231d9e1727689/italiensk-penne-arrabiata.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
12min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gpenne pasta
4 ssbladpersille
1 bokshakkede tomater
4 ssextra virgin olivenolje
2 feddhvitløk
2 stkrøde chili
1 og en halv dlraspet pecorino
Fremgangsmetode
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Varm opp en stekepanne til medium varme og ha i oljen, finhakket hvitløk og finhakket chili. La det surre i ca. 1 minutt. Hvitløken skal ikke bli brun.
Ha tomatene i pannen og la det småkoke.
Når pastaen er ferdig, siler du av vannet og blander den inn i sausen i pannen. Bland også inn hakket bladpersille.
Ved servering river du over ost og frisk bladpersille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆