Til hovedinnhold
pasta

Penne arrabiata

Penne arrabiata er en vegetarrett med masse chili. Sausen består av hvitløk, tomater, chili og basilikum eller persille. Får du ikke tak i pecorino, kan du bruke parmesan eller annen lagret ost.

italiensk-penne-arrabiata.jpg

12min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

500gpenne pasta

4ssbladpersille

1bokshakkede tomater

4ssextra virgin olivenolje

2feddhvitløk

2stkrøde chili

1 og en halvdlraspet pecorino

Fremgangsmetode

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Varm opp en stekepanne til medium varme og ha i oljen, finhakket hvitløk og finhakket chili. La det surre i ca. 1 minutt. Hvitløken skal ikke bli brun.
Ha tomatene i pannen og la det småkoke.
Når pastaen er ferdig, siler du av vannet og blander den inn i sausen i pannen. Bland også inn hakket bladpersille.
Ved servering river du over ost og frisk bladpersille.

Andre relevante oppskrifter

Se flere oppskrifter fra Coop