Til hovedinnhold
pasta

Rask og god pasta med reker

Unn deg noe ekstra godt til middag i dag! Lett kremet pasta med reker og erter er et lite stykke luksus for alle som liker lettvinte hverdagsmiddager.

Kremet pasta tagliatelle med reker og erter servert på en lyseblå tallerken med gaffel og skje.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

800greker (med skall)

300gspaghetti (eller tagliatelle)

en halvstkgul løk

1feddfinhakket hvitløk

olje (til steking)

2dlkremfløte

1dlGrønnsakkraft

125ggrønne erter (frosne eller på boks)

2ssFersk dill (finhakket)

50gparmesanost (revet)

Fremgangsmetode

Tin rekene på kjøkkenbenken dersom de er frosne. Skrell deretter rekene og sett til side.
Kok pasta som anvist. Tørr pasta må kokes lenger, mens fersk pasta er klar på et par minutter.
Rens og finhakk løk og hvitløk. Varm opp olje i en stekepanne på middels varme og la løken surre forsiktig til den er blank og myk. Tilsett finhakket hvitløk og la alt surre ca. 1 minutt under omrøring.
Hell over fløte og grønnsakbuljong og kok opp.
Tilsett erter og finhakket dill og vend inn avrent pasta og reker. Server med revet parmesanost.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit