pasta
Spagetti med hvitløk, chili og persille
Her er en forfriskende enkel spagetti med olivenolje, hvitløk, chili, persille, salt og pepper. Ikke noe mer – og det er faktisk nok!
![chili_pasta-med-sitron--og-parmesansaus_torben-hjulmand_2012_1.jpg](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5dwAL6UkaJxZ0trc4JmVCJ/155e34ba4bf9fae9e15d4457c1b39f8a/chili_pasta-med-sitron--og-parmesansaus_torben-hjulmand_2012_1.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gspagetti
1 feddhvitløk
3 ssolivenolje
1 stkrød chili
50 gbladpersille
1 dæsjsalt og pepper
Fremgangsmetode
Kok spagettien etter anvisning på pakken. Mens spagettien koker, varmer du opp et par tre spiseskjeer med olivenolje.
Tilsett finhakket hvitløk og chili (gjerne mer) i oljen og la det surre til hvitløken er blitt blank. Den skal ikke bli brun.
Sil av vannet når spagettien er ferdig og ha den i pannen med olje, hvitløk og chili.
Bland forsiktig. Smak til med salt og nykvernet pepper og server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆