Til hovedinnhold
pasta

Tortelloni med kryddersmør og bruschetta

En rask og imponerende oppskrift på tortelloni med kryddersmør og en frisk bruschetta som gir deg smaken av Italia på et blunk.

 En skål med tortelloni med kryddersmør, revet ost og friske basilikumblader, servert med et stykke hvitløksbrød.
Fire skiver bruschetta med hakkede tomater, basilikum og hvitløk på et hvitt marmorfat.
1/2

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop Tortelloni Ricotta og Spinat

1pkTine Kryddersmør Chili og Hvitløk

50gparmesan

1dæsjolivenolje

Bruschetta:

2stktomater

1klypesalt

1pkferdige pinsabunner

1feddhvitløk

1dæsjolivenolje

1håndfullbasilikum

Fremgangsmetode

Bruschetta

Grovhakk tomatene, og smak til med litt salt.
Pensle pinsabunn med olivenolje, grill noen minutter, gni med hvitløk og topp med tomater, basilikum og litt ekstra olivenolje.

Tortelloni:

Salt og kok opp pastavannet. Ha i tortelloni og kok som anvist på pakken.
Mens pastaen koker, varm kryddersmøret i en stekepanne til det har smeltet helt. Løft tortellonien med en hullsleiv over i pannen og vend det forsiktig sammen. Rasp over rikelig med parmesan og topp med friske basilikumblader.

Tips:

Prøv vanlig ristet eller grillet brød i stedet for pinsabunn til bruschetta.

Andre relevante oppskrifter

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen