pasta
Tortelloni med kryddersmør og bruschetta
En rask og imponerende oppskrift på tortelloni med kryddersmør og en frisk bruschetta som gir deg smaken av Italia på et blunk.


1/2
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop Tortelloni Ricotta og Spinat
1 pkTine Kryddersmør Chili og Hvitløk
50 gparmesan
1 dæsjolivenolje
Bruschetta:
2 stktomater
1 klypesalt
1 pkferdige pinsabunner
1 feddhvitløk
1 dæsjolivenolje
1 håndfullbasilikum
Fremgangsmetode
Bruschetta
Grovhakk tomatene, og smak til med litt salt.
Pensle pinsabunn med olivenolje, grill noen minutter, gni med hvitløk og topp med tomater, basilikum og litt ekstra olivenolje.
Tortelloni:
Salt og kok opp pastavannet. Ha i tortelloni og kok som anvist på pakken.
Mens pastaen koker, varm kryddersmøret i en stekepanne til det har smeltet helt. Løft tortellonien med en hullsleiv over i pannen og vend det forsiktig sammen. Rasp over rikelig med parmesan og topp med friske basilikumblader.
Tips:
Prøv vanlig ristet eller grillet brød i stedet for pinsabunn til bruschetta.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆