Til hovedinnhold
pizza

Grillet pinsa pizza med pestokrem, ricotta og mortadella

Pinsa på grillen er sommerens enkleste middag! Kjøp ferdig pinsabunn hos Coop Mega, og topp med en fyldig pestokrem, ricotta, mortadella og pistasjenøtter - italiensk kosemat på minutter!

Grillet pinsa pizza med pestokrem, ricotta og mortadella servert på lys trefjøl med ruccola, pistasjenøtter og frisk basilikum.

3min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Pinsa på grillen:

4stkferdige pinsabunner

1ssolivenolje

Pestokrem:

4ssgrønn pesto

3dlcrème fraîche

Topping:

150gmortadella

150gricotta

50gruccola

1håndfullfrisk basilikum

1håndfullpistasjenøtter (grovhakkede)

Fremgangsmetode

Pinsa på grillen

Pensle bunnene med olje, og grill dem på indirekte varme med lokk i 2–3 minutter.

Pestokrem

Rør sammen pesto og crème fraîche og smør sausen på de ferdiggrillede pinsabunnene.

Servering

Topp med mortadella, ricotta, ruccola, basilikum og pistasjenøtter.
Server pinsaene hele på fat eller skjær dem i mindre biter så alle kan dele.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen