pizza
Grillet pinsa pizza med pestokrem, ricotta og mortadella
Pinsa på grillen er sommerens enkleste middag! Kjøp ferdig pinsabunn hos Coop Mega, og topp med en fyldig pestokrem, ricotta, mortadella og pistasjenøtter - italiensk kosemat på minutter!

3min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Pinsa på grillen:
4 stkferdige pinsabunner
1 ssolivenolje
Pestokrem:
4 ssgrønn pesto
3 dlcrème fraîche
Topping:
150 gmortadella
150 gricotta
50 gruccola
1 håndfullfrisk basilikum
1 håndfullpistasjenøtter (grovhakkede)
Fremgangsmetode
Pinsa på grillen
Pensle bunnene med olje, og grill dem på indirekte varme med lokk i 2–3 minutter.
Pestokrem
Rør sammen pesto og crème fraîche og smør sausen på de ferdiggrillede pinsabunnene.
Servering
Topp med mortadella, ricotta, ruccola, basilikum og pistasjenøtter.
Server pinsaene hele på fat eller skjær dem i mindre biter så alle kan dele.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆