pizza
Grove pizzaboller
Pizzaboller er superpopulært i matpakken, og her er det lov å bruke middags- eller påleggsrester. Har du igjen noen pølsebiter, litt kylling eller stekte grønnsaker er det godt sammen med pizzasausen. Og den lille osteskalken som er igjen river du kjapt over fyllet.
15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkstor ferdig pizzabunn, grov
1 glasspizzasaus
100 gkokt skinke, stekt kjøttdeig, vegetardeig eller pølsebiter
1 stkfinhakket løk
5 dlrevet ost
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 225 grader.
Rull ut pizzabunnen på kjøkkenbenken.
Smør 1 glass pizzasaus over deigen.
Finhakk 1 løk og stek den raskt i pannen til den blir blank. Ha løk og 100 gram kokt skinke, stekt kjøttdeig, vegetardeig, pølsebiter eller middagsrester på toppen. Dryss på ost og spar litt til pynt.
Rull deigen til en pølse og skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver. Legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir. Dryss på resten av osten.
Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
TIPS:
DISSE ER FINE Å FRYSE OG TINER I LØPET AV NATTEN.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆