pizza
Hjemmelaget pizza på 1-2-3
Med tortillalefse eller pitabrød som bunn, er en hjemmelaget pizza aldri langt unna. Litt fyll på toppen og noen minutter i ovnen, så er den klar til servering!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du til vegetarpizza med parmesan:
4 stkgrove tortillalefser
1 bokshakkede hermetiske tomater
1 feddhvitløk
en halv tsrørsukker
1 klypesalt og pepper
250 gfersk mozzarella
4 stktomater
en halv tstørket oregano
50 gruccolasalat
Dette trenger du til små pizzaer med mozzarella og ruccola :
8 stkpitabrød
2 stkpoteter (i tynne skiver)
250 gfersk mozzarella
8 skiverserranoskinke
1 ssolivenolje
1 klypesalt
50 gruccolasalat
Fremgangsmetode
Slik lager du vegetarpizza med parmesan
Varm ovnen til 200 grader.
Finhakk hvitløk. Ha alle ingrediensene til tomatsausen i en blender og bland det godt sammen.
Skjær mozzarella og tomater i tynne skiver. Fordel litt tomatsaus på hver tortilla og fordel deretter mozzarella og tomat.
Bak pizzaene i ca. 8–10 min. eller inntil de er gylne og sprø i kanten.
Dryss litt oregano over og topp med ruccola og litt revet parmesan.
Slik lager du små pizzaer med mozzarella og ruccola
Sett ovnen på 225 grader.
Fordel potetskivene på pitabrødene.
Ha små stykker mozzarella oppå og topp med serranoskinke.
Drypp litt olje over og dryss på salt.
Bak pizzaene i cirka 10-12 minutter, eller til de er sprø og gylne.
Topp med frisk ruccola før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆