Til hovedinnhold
pizza

Hjemmelaget pizza på 1-2-3

Med tortillalefse eller pitabrød som bunn, er en hjemmelaget pizza aldri langt unna. Litt fyll på toppen og noen minutter i ovnen, så er den klar til servering!

Hjemmelaget pizza på 1-2-3

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du til vegetarpizza med parmesan:

4stkgrove tortillalefser

1bokshakkede hermetiske tomater

1feddhvitløk

en halvtsrørsukker

1klypesalt og pepper

250gfersk mozzarella

4stktomater

en halvtstørket oregano

50gruccolasalat

Dette trenger du til små pizzaer med mozzarella og ruccola :

8stkpitabrød

2stkpoteter (i tynne skiver)

250gfersk mozzarella

8skiverserranoskinke

1ssolivenolje

1klypesalt

50gruccolasalat

Fremgangsmetode

Slik lager du vegetarpizza med parmesan
Varm ovnen til 200 grader.
Finhakk hvitløk. Ha alle ingrediensene til tomatsausen i en blender og bland det godt sammen.
Skjær mozzarella og tomater i tynne skiver. Fordel litt tomatsaus på hver tortilla og fordel deretter mozzarella og tomat.
Bak pizzaene i ca. 8–10 min. eller inntil de er gylne og sprø i kanten.
Dryss litt oregano over og topp med ruccola og litt revet parmesan.

Slik lager du små pizzaer med mozzarella og ruccola

Sett ovnen på 225 grader.
Fordel potetskivene på pitabrødene.
Ha små stykker mozzarella oppå og topp med serranoskinke.
Drypp litt olje over og dryss på salt.
Bak pizzaene i cirka 10-12 minutter, eller til de er sprø og gylne.
Topp med frisk ruccola før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn