pizza
Hvit vegetarpizza med chèvre og pære
En av våre absolutte vegetarpizzafavoritter er med chèvre og pære. Den salte og syrlige smaken på osten balanserer nydelig sammen med sødmen fra pæren. Denne kombinasjonen kjenner du kanskje igjen fra ostefatet.

15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1stkCoop ferdig pizzabunn
2dlcrème fraîche
2feddfinhakket hvitløk
en fjerdedelstksitron (revet skall )
en fjerdedeltsnykvernet pepper
1klypesalt
175gmozzarella (revet)
120gchèvre (i skiver)
2stkpærer (i tynne skiver)
2sspinjekjerner (ristede)
100gruccola
1ssflytende honning
Fremgangsmetode
Rør sammen crème fraîche, hvitløk, sitronskall og pepper til en pizzasaus. Smak til med litt salt om nødvendig.
Sett ovnen på 210˚C og rull ut pizzadeigen på et stekebrett. Del deigen i fire.
Smør den hvite pizzasausen utover pizzabunnene og legg på mozzarellaost, chèvre og pære.
Stek pizzaene som anvist på pakken, til bunnen er sprø og osten har smeltet.
Rist pinjekjernene til de er gylne i en tørr stekepanne.
Server pizzaene med et dryss ristede pinjekjerner og ruccola. Ringle til slutt over litt flytende honning.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆