pizza
Kebabpizza
Pizza med kebabkjøtt og kebabsaus er det beste av to verdener! Stek de ferdige pizzabunnene med pizzasaus, kjøtt, revet ost og rødløk og topp med kebabsaus og fersk ruccola.

12min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
1pkCoop ferdig pizzabunn (pakken inneholder 2 bunner)
1poseCoop Kebab
1boksCoop Pizzasaus
1poseCoop revet ost
en halvstkrødløk (i tynne skiver)
1poseCoop Ruccolasalat (vasket og spiseklar)
1flaskeCoop kebabsaus (Mild eller Hot)
1glasssyltet pepperoni chili
1ssolje til steking
Fremgangsmetode
Stek kebabkjøttet på middels varme i ca. 5-7 minutter, i en forvarmet panne med litt olje. Snu kjøttet underveis.
Fordél pizzasausen på pizzabunnene, og topp med revet ost.
Fordel kebabkjøttet og rødløken på pizzaene.
Stek midt i ovnen på 230 grader varmluft, i 5-7 minutter.
Ha ruccolasalat og syltet pepperoni på den varme pizzaen, og topp med ønsket mengde kebabsaus. Nyt!
▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆