Til hovedinnhold
pizza

Kebabpizza

Pizza med kebabkjøtt og kebabsaus er det beste av to verdener! Stek de ferdige pizzabunnene med pizzasaus, kjøtt, revet ost og rødløk og topp med kebabsaus og fersk ruccola.

Kebabpizza med ruccolasalat, rødløk, kebabdressing og syltet chili servert på hvit tallerken på turkis stripet duk. Små skåler med krydder på siden.

12min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

1pkCoop ferdig pizzabunn (pakken inneholder 2 bunner)

1poseCoop Kebab

1boksCoop Pizzasaus

1poseCoop revet ost

en halvstkrødløk (i tynne skiver)

1poseCoop Ruccolasalat (vasket og spiseklar)

1flaskeCoop kebabsaus (Mild eller Hot)

1glasssyltet pepperoni chili

1ssolje til steking

Fremgangsmetode

Stek kebabkjøttet på middels varme i ca. 5-7 minutter, i en forvarmet panne med litt olje. Snu kjøttet underveis.
Fordél pizzasausen på pizzabunnene, og topp med revet ost.
Fordel kebabkjøttet og rødløken på pizzaene.
Stek midt i ovnen på 230 grader varmluft, i 5-7 minutter.
Ha ruccolasalat og syltet pepperoni på den varme pizzaen, og topp med ønsket mengde kebabsaus. Nyt!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!