pizza
Tacosnurrer
Hele familiens favoritt! Disse tacosnurrene er enkle å lage og passer til både lunsj og middag, samtidig som de er perfekte å ha med på tur.
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 stkferdig pizzabunn
400 gkarbonadedeig
1 stkgul løk
2 feddhvitløk
2 ssnøytral olje til steking
1 pktacokrydder
1 og en halv dlvann
1 boksmais
Salsa:
1 stkgul paprika
1 stkrød chili
1 pottefrisk koriander
2 stkvårløk
en halv stksaft av lime
Fremgangsmetode
Rull ut den ferdige pizzabunnen slik som anvist på pakningen
Brun karbonadedeig i to omganger sammen med løk og hvitløk. Ha i tacokrydder og vann, og la småkoke i ca. 5 minutter.
Smør tacokjøttet utover pizzabunnen og ha over mais. Rull sammen deigen til en pølse.
Skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir. Dryss på ost.
Stek pizzasnurrene på 225 °C i ca. 15 minutter.
Gjør klar salsaen. Finhakk alle ingrediensene og bland sammen
Servering
Server tacosnurrene med salsa og eventuelt litt rømme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆