salat
Asiatisk salat med dumplings og appelsinsaus
Denne salaten kombinerer knasende grønnsaker med sødmen fra appelsin og den deilige sprøheten fra Smak* moneybags med reker. Toppet med appelsinsaus, nøtter og koriander får du en rett som både ser imponerende ut og smaker himmelsk.

20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkSmak* Moneybags med reker
en halv stkkinakål
en fjerdedel stkrødkål
1 stkappelsin
150 gedamamebønner
2 stkgulrøtter
1 stkagurk
en halv stkrødløk
2 stkvårløk
200 gcherrytomater
1 ssnøytral olje til steking
Til servering:
1 pkappelsinsaus inkludert i pakken med Smak* Moneybags
1 nevemandler
en halv buntfrisk koriander
Fremgangsmetode
Skyll og finstrimle kinakål og rødkål. Skrell gulrøtter og skjær i tynne strimler. Del agurken i små terninger, cherrytomatene i to og rødløken og vårløken i tynne skiver.
Skrell appelsinen og skjær ut filetene.
Kok edamamebønnene i ca. 1-2 minutter, og skyll i kaldt vann.
Ha alle grønnsakene og appelsinfiletene i en stor bolle og bland sammen.
Tilbered moneybags som anvist på pakken. Sett til side.
Hell appelsinsausen over og vend forsiktig sammen slik at alt dekkes jevnt. Hakk mandlene grovt og strø over, og topp med frisk koriander og moneybags rett før servering.
Tips!
Appelsinsausen kan varmes forsiktig opp eller brukes kald, avhengig av hva du foretrekker.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆