Til hovedinnhold
salat

Cæsarsalat med kylling

Denne Cæsar-inspirerte salaten med kylling og krutonger metter godt.

Cæsarsalat toppet med revet parmesan og krutonger på en grå tallerken med en liten hvit skål rømmedressing.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkSmårettbacon

1ssolje

3stkkyllingfilet

1tssalt

en halvtspepper

2sssmør

2stkhjertesalat

en halvstkisbergsalat

50gparmesan

1dlkrutonger (Kan sløyfes)

Rømmedressing:

1stkhvitløksfedd

4ssrevet parmesan

2dlRømmedressing

1tspepper

Fremgangsmetode

Stek 1 pk smårettbacon i 1 ss olje til det er sprøtt. Legg på kjøkkenpapir for å renne av.
Krydre 3 kyllingfileter med 1 ts salt og ½ ts pepper og stek i en panne med 2 ss smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekte, omtrent 8-10 minutter. La hvile noen minutter før du skjærer dem i tynne skiver.
Finmos 1 hvitløkfedd og rør det sammen med 4 ss revet parmesan, 2 dl rømmedressing og 1 ts pepper.
Del ½ isbergsalat og 2 hjertesalater i passelige biter. Miks sammen i en bolle. Riv 50 g parmesan med en ostehøvel rett i salaten.
Legg salat på 4 tallerkener, fordel kyllingskiver og smårettbacon over og avslutt med dressing. Server, gjerne med krutonger.
Tips! Krutonger lager du enkelt av gammelt brød du har liggende. Del i terninger, vend med litt olivenolje, salt og pepper og stek i ovnen på 220 grader i ca, 10 minutter eller til de er sprø og gylne.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit