Fargerik og mettende pastasalat
En lett og god pastasalat med egg og bacon gjør deg akkurat passe mett. Det er den perfekte sommermaten for de lyse, fine dagene når livet skal nytes utendørs.
15min / 25min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 dlextra virgin olivenolje
1 tsdijonsennep
1 tshvitvinseddik
1 og en halv sssitronsaft
1 stkfedd hvitløk (revet)
1 ssgressløk (finsnittet)
salt og pepper
Pastasalat:
300 gCoop Farfalle (eller annen pastatype)
6 stkegg (hardkokt)
150 gbacon i biter (Kan sløyfes)
50 ghasselnøtter (grovhakket)
1 stkrødløk (i tynne båter)
3 stilkerstangselleri (i biter)
1 stkspisspaprika (rød, i biter)
1 stkgrønn paprika (i biter)
75 greddik (i biter)
1 pkruccola
Fremgangsmetode
Løk-tips!
Synes du smaken av rå løk blir for sterk? Legg ferdig oppkuttet løk i en bolle med kaldt vann i 20-30 minutter. Løft ut løken og tørk med kjøkkenpapir før den has i pastasalaten.