salat
Kremet tunfisksalat
Denne kremaktige tunfisksalaten lager du på et blunk! Hverdagsmat på sitt beste, enten du vil ha en superrask middag, eller noe godt i matpakken.

10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
en halvstkrødløk
2stkstenger stangselleri
4sshakket sylteagurk
2stkhardkokte egg
2boksertunfisk i vann
4ssmajones
4sslettrømme
en halvstksitron
en halvtssalt
en halvtspepper
Fremgangsmetode
Finhakk 0,5 rødløk, del 2 stenger stangselleri i tynne skiver og hakk sylteagurk.
Hell av vannet på 2 bokser tunfisk og bland tunfisken med grønnsakene i en bolle. Skrell og hakk 2 hardkokte egg, og vend inn.
Visp sammen 4 ss majones, 4 ss lettrømme, saften fra 1 sitronbåt, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper. Vend inn i tunfisksalaten.
Server på brød med litt ekstra sitronbåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆