salat
Kyllingsalat med bacon og avokado
Kyllingsalat med bacon og avokado er både mettende og helt nydelig! Servér med en hjemmelaget dressing av honning og sennep!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stkkyllingbryst
2 stkhjertesalat
2 stkavokado
1 boksmais
1 pkbaconterninger
10 stkcherrytomater
en halv stkrødløk
1 sssmør til steking
Dressing:
4 ssakasiehonning
3 ssgrov sennep (sterk)
1 ssolivenolje
Fremgangsmetode
Stek kyllingbrystene i en varm panne med litt smør. De kan brunes først på høy varme, før de får steke i ca. 5 min på hver side på medium varme. Legg de over på et fat og la de hvile mens du lager salaten.
Vask og rens salaten og legg bladene utover på et fat. Skjær avocado, tomater og rødløk i biter og strø over salaten. Ha også på mais.
Stek baconet og la det renne godt av seg på kjøkkenpapir.
Lag dressingen ved å blande alle ingrediensene i en skål.
Skjær opp kyllingen og legg den på toppen av grønnsakene og topp det hele med sprøstekt bacon. Server dressingen ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆