salat
Salat med gratinert brie
Ristede pinjekjerner er også godt å drysse over denne salaten ved servering.
![Salat med gratinert brie på tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/MzToScdksaTdAXoVFNUft/d1b4873b9f80f43865f0838f4625e90f/salat-gratinert-brie.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
6 skiveSmak* havrebrød
1 pkSmak* Brie Coulommiers
4 nevelollosalat
200 gaspargesbønner (kokte)
en halv stkrødløk (i tynne skiver)
12 stkSmak* Piccolotomater (delte)
3 sssitronsaft
3 ssSmak* Olivenolje
1 klypesalt og pepper
1 glassSmak* Valnøtter i honning
Fremgangsmetode
Del brødskivene og legg de utover på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Skjær osten i passe store skiver som legges oppå brødskivene. Gratiner osten i ovn ved 225 °C i ca. 5 minutter eller til osten er litt smeltet.
Ha salat, aspargesbønner rødløk og tomat i en bolle. Sprinkle over sitronsaft og olje, og krydre med salt og pepper. Vend sammen og fordel på tallerkener.
Legg ostekrutongene på salaten og ringle over valnøtter i honning.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆