salat
Salat med gratinert brie
Salat med gratinert brie, valnøtter og aspargesbønner er en enkel og deilig lunsj, eller lett middag. Servér den med vårt saftige

5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1pkSmak* Brie Coulommiers
4nevelollosalat
200gaspargesbønner (kokte)
en halvstkrødløk (i tynne skiver)
12stkSmak* Piccolotomater (delte)
3sssitronsaft
3ssSmak* Olivenolje
1klypesalt og pepper
1glassSmak* Valnøtter i honning
6skiveSmak* havrebrød
Fremgangsmetode
Del brødskivene og legg de utover på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Skjær osten i passe store skiver som legges oppå brødskivene. Gratiner osten i ovn ved 225 °C i ca. 5 minutter eller til osten er litt smeltet.
Ha salat, aspargesbønner rødløk og tomat i en bolle. Sprinkle over sitronsaft og olje, og krydre med salt og pepper. Vend sammen og fordel på tallerkener.
Legg ostekrutongene på salaten og ringle over valnøtter i honning.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆