salat
Salattopping med parmesan til pizza Grandiosa
Ruccola er opprinnelig fra italia, og hva passer vel bedre til pizza enn italienske smaker? Topp en nystekt pizza Grandiosa med ruccola, parmesan, pinjekjerner og grønn pesto, for en deilig italiensk vri på klassikeren!

15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
2 porsjoner
Dette trenger du:
1stkGrandiosa Original
Salattopping:
en fjerdedelposeruccola salat
40gsyltet rødløk
en halvstkøkologisk sitron
15grevet parmesan
20gristede pinjekjerner
50ggrønn pesto
Fremgangsmetode
Stek Grandiosa Original etter anvisning på pakken.
Topp pizzaen med ruccola, og dryss over fint revet parmesan og ristede pinjekjerner.
Riv sitronskallet, og fordel over pizzaen sammen med syltet rødløk.
Server med grønn pesto ved siden av, eller på toppen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆