Til hovedinnhold
salat

Salattopping med parmesan til pizza Grandiosa

Ruccola er opprinnelig fra italia, og hva passer vel bedre til pizza enn italienske smaker? Topp en nystekt pizza Grandiosa med ruccola, parmesan, pinjekjerner og grønn pesto, for en deilig italiensk vri på klassikeren!

Salattopping med parmesan til pizza Grandiosa servert på en nystekt Grandiosa Original på rund rustikk trefjøl. Glass med saft, skål med salat og glass med grønn pesto i bakgrunnen.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

2 porsjoner

Dette trenger du:

1stkGrandiosa Original

Salattopping:

en fjerdedelposeruccola salat

40gsyltet rødløk

en halvstkøkologisk sitron

15grevet parmesan

20gristede pinjekjerner

50ggrønn pesto

Fremgangsmetode

Stek Grandiosa Original etter anvisning på pakken.
Topp pizzaen med ruccola, og dryss over fint revet parmesan og ristede pinjekjerner.
Riv sitronskallet, og fordel over pizzaen sammen med syltet rødløk.
Server med grønn pesto ved siden av, eller på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen