Til hovedinnhold
salat

Sommersalat med grillet fersken, spekeskinke og burrata

Fersken får ekstra sødme på grillen, og sammen med salt spekeskinke, fløyelsmyk burrata og sprø pistasjenøtter har du en rask, mettende og veldig god salat som er like god til middag som til lunsj!

Sommersalat med grillet fersken, spekeskinke og burrata, servert i skål med ruccola, tomater og pistasjenøtter, på grønt trebord.

5min / 15min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

Grillet fersken:

6stkfersken

4ssolivenolje

2tshonning

Sommersalat:

50gruccola

3stkmodne tomater (i skiver)

250gburrata

12skiverspekeskinke

4ssbalsamicoeddik

50gpistasjenøtter (grovhakkede)

1håndfullfrisk basilikum

1tsflaksalt

1tsnykvernet pepper

Fremgangsmetode

Grillet fersken

Del ferskenene i to, og fjern steinen.
Pensle med olivenolje og honning, og grill på begge sider i 2-3 minutter, til de har fine grillmerker.

Sommersalat

Fordél ruccola, grillet fersken, og tomater i skiver på et stort fat, og legg burrataen i midten.
Legg skiver av spekeskinke rundt burrataen, og drypp balsamicoeddikk og olivenolje over.
Topp med pistasjenøtter, basilikum, flaksalt og nykvernet pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen