salat
Sommersalat med grillet fersken, spekeskinke og burrata
Fersken får ekstra sødme på grillen, og sammen med salt spekeskinke, fløyelsmyk burrata og sprø pistasjenøtter har du en rask, mettende og veldig god salat som er like god til middag som til lunsj!

5min / 15min forberedelsestid
Ingredienser
4 porsjoner
Grillet fersken:
6stkfersken
4ssolivenolje
2tshonning
Sommersalat:
50gruccola
3stkmodne tomater (i skiver)
250gburrata
12skiverspekeskinke
4ssbalsamicoeddik
50gpistasjenøtter (grovhakkede)
1håndfullfrisk basilikum
1tsflaksalt
1tsnykvernet pepper
Fremgangsmetode
Grillet fersken
Del ferskenene i to, og fjern steinen.
Pensle med olivenolje og honning, og grill på begge sider i 2-3 minutter, til de har fine grillmerker.
Sommersalat
Fordél ruccola, grillet fersken, og tomater i skiver på et stort fat, og legg burrataen i midten.
Legg skiver av spekeskinke rundt burrataen, og drypp balsamicoeddikk og olivenolje over.
Topp med pistasjenøtter, basilikum, flaksalt og nykvernet pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆