salat
Sommersalat med grillet fersken, spekeskinke og burrata
Fersken får ekstra sødme på grillen, og sammen med salt spekeskinke, fløyelsmyk burrata og sprø pistasjenøtter har du en rask, mettende og veldig god salat som er like god til middag som til lunsj!

5min / 15min forberedelsestid
Ingredienser
4 porsjoner
Grillet fersken:
6 stkfersken
4 ssolivenolje
2 tshonning
Sommersalat:
50 gruccola
3 stkmodne tomater (i skiver)
250 gburrata
12 skiverspekeskinke
4 ssbalsamicoeddik
50 gpistasjenøtter (grovhakkede)
1 håndfullfrisk basilikum
1 tsflaksalt
1 tsnykvernet pepper
Fremgangsmetode
Grillet fersken
Del ferskenene i to, og fjern steinen.
Pensle med olivenolje og honning, og grill på begge sider i 2-3 minutter, til de har fine grillmerker.
Sommersalat
Fordél ruccola, grillet fersken, og tomater i skiver på et stort fat, og legg burrataen i midten.
Legg skiver av spekeskinke rundt burrataen, og drypp balsamicoeddikk og olivenolje over.
Topp med pistasjenøtter, basilikum, flaksalt og nykvernet pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆