sauser, dressing og dip
Dilldressing til skalldyr
Frisk dill er som skapt for skalldyr, og sammen med majones, lettrømme og litt sitron får du en lekker og lettlaget dressing til alt av skalldyr.

5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
1 porsjoner
3ssfrisk dill, finhakket
4ssmajones
1dllettrømme
1sssitronsaft
1klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Vend sammen finhakket dill, majones og rømme.
Vend inn sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
Dekk til og sett i kjøleskap til servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆