Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

Dilldressing til skalldyr

Frisk dill er som skapt for skalldyr, og sammen med majones, lettrømme og litt sitron får du en lekker og lettlaget dressing til alt av skalldyr.

Dilldressing til skalldyr servert i liten mørk treskål med frisk dill på toppen. Små skåler majones og lettrømme ved siden av, og sitronpresse med sitron bak.

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

1 porsjoner

3ssfrisk dill, finhakket

4ssmajones

1dllettrømme

1sssitronsaft

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Vend sammen finhakket dill, majones og rømme.
Vend inn sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
Dekk til og sett i kjøleskap til servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen