snacks
Ananas med sjokolade
Denne enkle snacksen med frisk ananas dyppet i mørk sjokolade blir fort en favoritt hos barna.

30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1stkfersk ananas
200gmørk sjokolade
4sskokosmasse
Fremgangsmetode
Skjær skallet av ananasen, og del i skiver, deretter i halvmåner. Skjær ut den harde kjernen i midten.
Del sjokoladen i mindre biter, og ha i en glassbolle.
Sett glassbollen over en kjele kokende vann. Bollen må ikke berøre det kokende vannet.
Skru ned varmen, og smelt sjokoladen under omrøring.
Dypp ananasbitene i den smeltede sjokoladen, og legg over på et brett dekket med bakepapir.
Strø over kokosmasse, og sett kaldt til sjokoladen har stivnet.
Tips!
Du kan også smelte sjokolade i mikrobølgeovn.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆