snacks

Ananas med sjokolade

Denne sunne og enkle snacksen med frisk ananas dyppet i mørk sjokolade blir fort en favoritt.

Ananas i skiver, delt i to, og dyppet i sjokolade. Overstrødd med kokosmasse, og servert på blå tallerken.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkfersk ananas

200gmørk sjokolade

4sskokosmasse

Fremgangsmetode

Skjær skallet av 1 ananas og del i skiver. Del skivene i halve og skjær ut den harde kjernen i midten.
Smelt 200 g sjokolade i mikrobølgeovn eller i vannbad ved å ha sjokoladen i biter i en glassbolle som står over en kjele med kokende vann. Glassbollen må ikke berøre det kokende vannet. Rør til sjokoladen er smeltet.
Dypp ananasbiter i smeltet sjokolade. Legg bitene over på en rist eller et brett dekket med bakepapir, og dryss med 4 ss kokosmasse. Legg kaldt til sjokoladen er stivnet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit