snacks
Ananas med sjokolade
Denne sunne og enkle snacksen med frisk ananas dyppet i mørk sjokolade blir fort en favoritt.
![Ananas i skiver, delt i to, og dyppet i sjokolade. Overstrødd med kokosmasse, og servert på blå tallerken.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3iFrGd9ggaYcGoYF8qelxJ/f16154672c546a4754143cd68720a754/Ananas_med_sjokolade.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkfersk ananas
200 gmørk sjokolade
4 sskokosmasse
Fremgangsmetode
Skjær skallet av 1 ananas og del i skiver. Del skivene i halve og skjær ut den harde kjernen i midten.
Smelt 200 g sjokolade i mikrobølgeovn eller i vannbad ved å ha sjokoladen i biter i en glassbolle som står over en kjele med kokende vann. Glassbollen må ikke berøre det kokende vannet. Rør til sjokoladen er smeltet.
Dypp ananasbiter i smeltet sjokolade. Legg bitene over på en rist eller et brett dekket med bakepapir, og dryss med 4 ss kokosmasse. Legg kaldt til sjokoladen er stivnet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆