Til hovedinnhold
snacks

Ananas med sjokolade

Denne enkle snacksen med frisk ananas dyppet i mørk sjokolade blir fort en favoritt hos barna.

Ananas med sjokolade, delt i skiver og overstrødd med kokosmasse, servert på blå tallerken.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkfersk ananas

200gmørk sjokolade

4sskokosmasse

Fremgangsmetode

Skjær skallet av ananasen, og del i skiver, deretter i halvmåner. Skjær ut den harde kjernen i midten.
Del sjokoladen i mindre biter, og ha i en glassbolle.
Sett glassbollen over en kjele kokende vann. Bollen må ikke berøre det kokende vannet.
Skru ned varmen, og smelt sjokoladen under omrøring.
Dypp ananasbitene i den smeltede sjokoladen, og legg over på et brett dekket med bakepapir.
Strø over kokosmasse, og sett kaldt til sjokoladen har stivnet.

Tips!

Du kan også smelte sjokolade i mikrobølgeovn.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen