snacks
Baconsurrede dadler
Baconsurrede dadler er perfekt snacks både til tapasbordet, sommerfesten og julefrokosten. De er dessuten superenkle å lage!

15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8stkdadler
4skiverbacon
Fremgangsmetode
Fjern steinene fra dadlene.
Kutt baconet i to kortere skiver, og rull hver skive rundt en daddel.
Sett på et bakepapirkledd stekebrett, og stek midt i ovnen på 200 grader, i ca. 15 minutter.
Tips!
Stikk gjerne en tannpirker ned i hver daddel, så det er enklere for gjestene å forsyne seg.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆