Til hovedinnhold
snacks

Baconsurrede dadler

Baconsurrede dadler er perfekt snacks både til tapasbordet, sommerfesten og julefrokosten. De er dessuten superenkle å lage!

Baconsurrede dadler på rad på hvitt fat, med tannpirkere stukket ned i hver daddel.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkdadler

4skiverbacon

Fremgangsmetode

Fjern steinene fra dadlene.
Kutt baconet i to kortere skiver, og rull hver skive rundt en daddel.
Sett på et bakepapirkledd stekebrett, og stek midt i ovnen på 200 grader, i ca. 15 minutter.

Tips!

Stikk gjerne en tannpirker ned i hver daddel, så det er enklere for gjestene å forsyne seg.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen