Til hovedinnhold
snacks

Bruschetta med tomat og mozzarella

Bruschetta med tomater, mozzarella, hvitløk og et dryss god olivenolje- så enkelt, og så godt!

Bruschetta med tomat og mozzarella servert på lyst prikkete fat med frisk basilikum og nykvernet pepper. Liten skål olivenolje og balsamiko på siden.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkbaguette

en halvdlolivenolje

2feddhvitløk

250gsmå tomater

1pkBuffalo mozzarella

1nevefersk basilikum

Fremgangsmetode

Stek baguette etter anvisning på pakken.
Skjær skiver av baguetten, og pensle med olivenolje.
Sett i forvarmet ovn på 200 grader, og stek i 4-5 minutter til de er gylne og sprø.
Rens hvitløksfeddene og gni dem på hver baguetteskive.
Del tomat i båter, og riv mozzarella i små biter og legg i en skål. Dryss litt olivenolje over og bland forsiktig.
Legg tomat- og mozzarellablandingen oppå baguetteskivene og dryss litt finhakket basilikum over.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn