snacks
Crispy hotwings med lemon pepper saus og ranch dip
Sprø, saftige hotwings med en frisk twist av sitron og pepper. Servér kyllingvingene med hjemmelaget ranchdip og et dryss frisk koriander for en enkel og smakfull snacks hele familien kommer til å elske!

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Crispy Hotwings
Lemon pepper saus:
1 feddhvitløk
100 gmeierismør
1 ssknust pepper
1 stksitron
Ranch dip:
2 dllettrømme
1 dlmajones
1 feddhvitløk
2 ssfrisk gressløk
2 ssfrisk persille
1 ssfrisk dill
1 sssitronsaft
en halv tssalt
en halv tsnykvernet pepper
Til servering:
en halv buntfrisk koriander
Fremgangsmetode
Crispy hotwings
Forvarm airfryeren til 200 °C.
Legg hotwingsene i kurven i ett lag, og stek i ca. 18–20 minutter til de er sprø og gjennomvarme. Vend på hot wingsene et par ganger underveis.
Vend i lemon pepper saus, og strø over frisk koriander.
Servér med ranch dip.
Lemon pepper saus
Skrell og finhakk hvitløk. Smelt smøret på middels varme, tilsett hvitløk, 1 ss sitronskall og pepper.
Rør sammen til en jevn saus, og smak til med sitronsaft.
Ranch dip
Skrell og finhakk hvitløk. Finhakk gressløk, persille og dill.
Rør sammen rømme, majones, hvitløk, urter og sitronsaft i en bolle.
Smak til med salt og pepper, og sett kjølig frem til servering.
Tips!
Ranch dip kan oppbevares i kjøleskap i opp til 3 dager, i tett beholder.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆