snacks
Dadler med bacon
Lyst på noe godt som er enkelt å lage? Dadler surret med bacon er perfekt til tapasbordet, og som snacks.
![Baconsurrede dadler, fylt med kremost og rosmarin, servert på lyseblå tallerken. Lys bakgrunn.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5WD36zpgtZy4EBOUbQTyu5/b5732c1d82bee8457e2cf39aca81af26/dadler-med-bacon-kremost-og-rosmarin.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
12min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
12 stkdadler (store)
60 gkremost (naturell)
1 stilkfersk rosmarin
6 skiverbacon
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 220 grader. Legg bakepapir på et stekebrett.
Åpne hver daddel, fjern steinen og fyll med litt kremost, og et par blader fersk rosmarin.
Del baconskivene i to. Surr en baconstripe rundt hver daddel og legg dem på stekebrettet med skjøten ned.
Stek dadlene i ovnen i 10-12 minutter. Snu dadlene underveis i steketiden slik at baconet blir brunet på begge sider.
Server mens dadlene fremdeles er litt varme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆