Til hovedinnhold
snacks

Fylte dadler med bacon

Lyst på noe godt som er enkelt å lage? Dadler fylt med myk kremost og urter, surret med bacon er perfekt til tapasbordet!

Fylte dadler med bacon fylt med kremost og rosmarin, servert på lyseblå tallerken på dekket bord.

12min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

6 porsjoner

12stkstore dadler

60gkremost naturell

1stilkfersk rosmarin

6skiverbacon

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 220 grader. Legg bakepapir på et stekebrett.
Åpne hver daddel, fjern steinen og fyll med litt kremost, og et par blader fersk rosmarin.
Del baconskivene i to. Surr en baconstripe rundt hver daddel og legg dem på stekebrettet med skjøten ned.
Stek dadlene i ovnen i 10-12 minutter. Snu dadlene underveis i steketiden slik at baconet blir brunet på begge sider.
Server mens dadlene fremdeles er litt varme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen