snacks
Dadler med bacon - på bålet
Dadler med bacon er populær tapas, men visste du at det også er super turmat? Surr bacon rundt dadlene og du har en perfekt liten snacks du kan steke på bålet!

15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8stkdadler
8skiverbacon
Fremgangsmetode
Fjern stenen på daddelen og surr en skive bacon rundt. Dette kan du gjøre hjemme før turen, eller i naturen.
Spikk et grillspyd, og tre daddelen med bacon på spydet. 2 dadler per porsjon.
Du kan også legge daddelen med bacon i aluminiumsfolie og plassere den rett ved glørne, ca. 15 minutter.
Spis med hånda, tannpirker eller kniv og gaffel.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆