Til hovedinnhold
snacks

Dadler med bacon - på bålet

Dadler med bacon er populær tapas, men visste du at det også er super turmat? Surr bacon rundt dadlene og du har en perfekt liten snacks du kan steke på bålet!

Dadler med bacon - på bålet. Tredelt bilde viser ullgenserkledde armer som tilbereder dadler rullet i bacon over bål.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkdadler

8skiverbacon

Fremgangsmetode

Fjern stenen på daddelen og surr en skive bacon rundt. Dette kan du gjøre hjemme før turen, eller i naturen.
Spikk et grillspyd, og tre daddelen med bacon på spydet. 2 dadler per porsjon.
Du kan også legge daddelen med bacon i aluminiumsfolie og plassere den rett ved glørne, ca. 15 minutter.
Spis med hånda, tannpirker eller kniv og gaffel.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn