snacks
Dadler med bacon - på bålet
Smakfulle småretter er også fort gjort å lage på tur. Surr bacon rundt dadlene og du har perfekt bålmat med smak av søtt og salt!
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8 stkdadler
8 skiverbacon
Fremgangsmetode
Fjern stenen på daddelen og surr en skive bacon rundt. Dette kan du gjøre hjemme før turen, eller i naturen.
Spikk et grillspyd, og tre daddelen med bacon på spydet. 2 dadler per porsjon.
Du kan også legge daddelen med bacon i aluminiumsfolie og plassere den rett ved glørne, ca. 15 minutter.
Spis med hånda, tannpirker eller kniv og gaffel.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆