Til hovedinnhold
snacks

Dadler med bacon - på bålet

Smakfulle småretter er også fort gjort å lage på tur. Surr bacon rundt dadlene og du har perfekt bålmat med smak av søtt og salt!

Tredelt bilde viser ullgenserkledde armer som tilbereder dadler rullet i bacon over bål.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkdadler

8skiverbacon

Fremgangsmetode

Fjern stenen på daddelen og surr en skive bacon rundt. Dette kan du gjøre hjemme før turen, eller i naturen.
Spikk et grillspyd, og tre daddelen med bacon på spydet. 2 dadler per porsjon.
Du kan også legge daddelen med bacon i aluminiumsfolie og plassere den rett ved glørne, ca. 15 minutter.
Spis med hånda, tannpirker eller kniv og gaffel.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit