snacks
Fylte dadler med bacon
Lyst på noe godt som er enkelt å lage? Dadler fylt med myk kremost og urter, surret med bacon er perfekt til tapasbordet!

12min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
6 porsjoner
12stkstore dadler
60gkremost naturell
1stilkfersk rosmarin
6skiverbacon
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 220 grader. Legg bakepapir på et stekebrett.
Åpne hver daddel, fjern steinen og fyll med litt kremost, og et par blader fersk rosmarin.
Del baconskivene i to. Surr en baconstripe rundt hver daddel og legg dem på stekebrettet med skjøten ned.
Stek dadlene i ovnen i 10-12 minutter. Snu dadlene underveis i steketiden slik at baconet blir brunet på begge sider.
Server mens dadlene fremdeles er litt varme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆