snacks
Hjemmelaget potetgull med trøffeldipp
Hjemmelaget potetgull er knallgodt, og servert med en kremet trøffeldipp får du en skikkelig luksus fredagskos!

10min / 25min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Hjemmelaget potetgull:
10 stkmandelpoteter
6 dlfrityrolje
1 klypesalt og pepper
Trøffeldipp:
1 dllettrømme
1 dlmajones
2 sstrøffelolje
Fremgangsmetode
Hjemmelaget potetgull
Skjær potetene i tynne skiver med en mandolin eller rotskreller, og la skivene ligge i kaldt rennende vann i 10 minutter.
Tørk potetene med kjøkkenpapir slik at de blir helt tørre.
Varm oljen til 160 grader og friter potetskivene litt og litt til de er gylne. Dryss over salt og pepper med en gang du tar dem opp av oljen.
Trøffeldipp
Bland rømme, majones og trøffelolje, og server dippen ved siden av potetchipsene.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆