Til hovedinnhold
snacks

Hjemmelaget potetgull med trøffeldipp

Hjemmelaget potetgull er knallgodt, og servert med en kremet trøffeldipp får du en skikkelig luksus fredagskos!

Hjemmelaget potetgull med trøffeldipp servert på blå asjett, med dipp i et blått keramikk krus. Bolle med friske urter i bakgrunnen.

10min / 25min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Hjemmelaget potetgull:

10stkmandelpoteter

6dlfrityrolje

1klypesalt og pepper

Trøffeldipp:

1dllettrømme

1dlmajones

2sstrøffelolje

Fremgangsmetode

Hjemmelaget potetgull

Skjær potetene i tynne skiver med en mandolin eller rotskreller, og la skivene ligge i kaldt rennende vann i 10 minutter.
Tørk potetene med kjøkkenpapir slik at de blir helt tørre.
Varm oljen til 160 grader og friter potetskivene litt og litt til de er gylne. Dryss over salt og pepper med en gang du tar dem opp av oljen.

Trøffeldipp

Bland rømme, majones og trøffelolje, og server dippen ved siden av potetchipsene.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen