Til hovedinnhold
snacks

Lefseruller med røkelaks og ostekrem

Skal du lage festmat til mange er lefserull med røkelaks helt perfekt. Denne favoritten egner seg både som fingermat, forrett og på koldtbordet.

Lefseruller med røkelaks og ostekrem skåret i skiver og servert med tapaspinner på hvitt fat. Røkelaks, sitronskiver og frisk dill rundt.

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

10 porsjoner

Dette trenger du:

1pkSoft tortilla (evt. potetlomper eller lefser)

200grøkelaks i skiver

Ostekrem:

1pkkremost

2ssrømme

1tssennep (gjerne sterk)

3ssfinhakket dill

1tssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 30 tapasbiter med lefserull, avhengig av hvor store biter du skjærer.
Bland kremost med rømme, sennep, og finhakket dill. Smak til med salt og pepper.
Smør kremen på tortillalefsene og legg tynne skiver røkelaks oppå.
Rull sammen og del rullen i biter.
Pynt gjerne fatet med frisk dill og sitronbåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen