snacks
Lefseruller med røkelaks og ostekrem
Skal du lage festmat til mange er lefserull med røkelaks helt perfekt. Denne favoritten egner seg både som fingermat, forrett og på koldtbordet.

5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
10 porsjoner
Dette trenger du:
1pkSoft tortilla (evt. potetlomper eller lefser)
200grøkelaks i skiver
Ostekrem:
1pkkremost
2ssrømme
1tssennep (gjerne sterk)
3ssfinhakket dill
1tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 30 tapasbiter med lefserull, avhengig av hvor store biter du skjærer.
Bland kremost med rømme, sennep, og finhakket dill. Smak til med salt og pepper.
Smør kremen på tortillalefsene og legg tynne skiver røkelaks oppå.
Rull sammen og del rullen i biter.
Pynt gjerne fatet med frisk dill og sitronbåter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆