Til hovedinnhold
snacks

Ostekuler med nøtter og tranebær

Ostekuler er en herlig, liten munnfull på tapasbordet. Trill små kuler av kremost og honning, og rull dem i hakkede nøtter, tranebær og persille. Digg!

Ostekuler med nøtter og tranebær, rullet i persille og servert på lyseblå tallerken på tapasbord med juletema.

20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

500gSnøfrisk naturell

1 og en halvtskanel

1ssflytende honning

2 og en halvdlvalnøtter eller pekannøtter

2 og en halvdltørkede tranebær

1 og en halvdlpersille

Fremgangsmetode

Rør sammen Snøfrisk, kanel og honning. Form massen til kuler.
Grovhakk nøtter og tranebær, og finhakk persillen. Bland det sammen og fordel det på en tallerken.
Trill kulene i nøtteblandingen.

Andre relevante oppskrifter