Til hovedinnhold
snacks

Perfekt bruschetta med tomatsalat

Å lage bruschetta er enkelt, men knallgodt når det gjøres riktig. Topp med en smaksrik tomatsalat, så blir bruschettaen perfekt!

Perfekt bruschetta med tomatsalat servert på trefat med frisk basilikum på toppen.

8min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Bruschetta:

1stkpariser baguette (eller landbrød)

2ssgod olivenolje

1feddhvitløk

Tomatsalat:

3stkstore tomater

1feddhvitløk

7stkfriske basilikumblader

1klypenykvernet pepper

1klypemaldonsalt

1ssolivenolje

1feddhvitløk

Fremgangsmetode

Tomatsalat

Del tomatene i to, fjern kjernen og hakk tomatene i biter.
Finhakk hvitløk og basilikum, og vend sammen med olivenolje og finhakkede tomater i en bolle. Smak til med salt og pepper.
La tomatblandingen stå og godgjøre seg i kjøleskapet mens du lager bruschetta.

Bruschetta

Del loffen i ca. 1 cm tykke skiver på skrå. Pensle med olivenolje på begge sider.
Legg brødskivene på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen på 180 grader i 6-8 minutter til de er gylne.
Del hvitløksfeddet i to, og gni snittflaten på hver side av bruschettaen.
Fordél tomatsalat over bruschettaene og servér!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen