snacks
Perfekt bruschetta med tomatsalat
Å lage bruschetta er enkelt, men knallgodt når det gjøres riktig. Topp med en smaksrik tomatsalat, så blir bruschettaen perfekt!

8min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Bruschetta:
1 stkpariser baguette (eller landbrød)
2 ssgod olivenolje
1 feddhvitløk
Tomatsalat:
3 stkstore tomater
1 feddhvitløk
7 stkfriske basilikumblader
1 klypenykvernet pepper
1 klypemaldonsalt
1 ssolivenolje
1 feddhvitløk
Fremgangsmetode
Tomatsalat
Del tomatene i to, fjern kjernen og hakk tomatene i biter.
Finhakk hvitløk og basilikum, og vend sammen med olivenolje og finhakkede tomater i en bolle. Smak til med salt og pepper.
La tomatblandingen stå og godgjøre seg i kjøleskapet mens du lager bruschetta.
Bruschetta
Del loffen i ca. 1 cm tykke skiver på skrå. Pensle med olivenolje på begge sider.
Legg brødskivene på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen på 180 grader i 6-8 minutter til de er gylne.
Del hvitløksfeddet i to, og gni snittflaten på hver side av bruschettaen.
Fordél tomatsalat over bruschettaene og servér!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆