snacks
Rosenkålsliders med brie
Rosenkål er søte og små, og de er perfekte som tapas eller fingermat til julebordet!

6min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400gfersk rosenkål
200gbrie
100groastbiff
100grøde druer
en halvtssalt til kokevannet
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 20 rosenkålsliders, avhengig av størrelsen på rosenkålen.
Rens rosenkålen, og kok i lettsaltet vann i ca. 6 minutter. Ikke la vannet fosskoke, da vil rosenkålen falle fra hverandre.
Skyll rosenkålen i iskaldt rennende vann i 2-3 minutter. Legg deretter over på kjøkkenpapir og la renne godt av seg.
Del rosenkålen i to, og brie, roastbiff og druer i små skiver.
Legg sammen to deler av rosenkålen med brie, roastbiff og druer mellom. Fest med en tannpirker.
Tips!
Dropp roastbiffen, og lag en super vegetartapas med rosenkål, brie og druer.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆