Til hovedinnhold
snacks

Rosenkålsliders med brie

Rosenkål er søte og små, og de er perfekte som tapas eller fingermat til julebordet!

Rosenkålsliders med brie, roastbiff og røde druer tredd på tannpirkere og servert på en seng av granbar på en grå tallerken. Tallerkenen står på en lilla duk.

6min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gfersk rosenkål

200gbrie

100groastbiff

100grøde druer

en halvtssalt til kokevannet

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 20 rosenkålsliders, avhengig av størrelsen på rosenkålen.
Rens rosenkålen, og kok i lettsaltet vann i ca. 6 minutter. Ikke la vannet fosskoke, da vil rosenkålen falle fra hverandre.
Skyll rosenkålen i iskaldt rennende vann i 2-3 minutter. Legg deretter over på kjøkkenpapir og la renne godt av seg.
Del rosenkålen i to, og brie, roastbiff og druer i små skiver.
Legg sammen to deler av rosenkålen med brie, roastbiff og druer mellom. Fest med en tannpirker.

Tips!

Dropp roastbiffen, og lag en super vegetartapas med rosenkål, brie og druer.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen