Til hovedinnhold
snacks

Samosas med kremost og bacon

Samosa er en asiatisk pai-rett med trekantet form som frityrstekes med fyll. Denne kan du også fint lage med butterdeigsplater, og droppe frityrstekingen til fordel for ovnen.

Samosas med kremost og bacon

20min / 25min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

3platerbutterdeig (tint)

1pkbacon (i skiver)

1pkkremost (gjerne med hvitløk eller urter)

1stkegg til pensling

Fremgangsmetode

Finhakk bacon og stek sprøtt i en panne.
Kjevle tinte butterdeigsplater til dobbel størrelse, og del dem i to.
Legg 2 ss kremost på midten av hver butterdeigsfirkant, og dryss over bacon.
Ta tak i det ene hjørnet, og brett deigen over fyllet, slik at du får en trekant. Pensle med egg mellom skjøtene, og trykk ned med en gaffel så det blir tett.
Pensle med egg på toppen, og stek på 200 grader i ca. 20 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn