suppe
Asiatisk ingefærsuppe med laks og grønne grønnsaker
En varm og mettende asiatisk suppe med laks, nudler og ingefær lager du på mindre enn 20 minutter.
![asiatisk-ingefarsuppe-med-laks-gronne-gronnsaker_nadin-martinuzzi_2014_1-1.jpg](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1fSd1a8yW5jQzmxPvIF48W/fe68e0d7ab99f68a9b8bf9c6070ec6c8/asiatisk-ingefarsuppe-med-laks-gronne-gronnsaker_nadin-martinuzzi_2014_1-1.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 lkyllingkraft
2 stilkersitrongress
45 gfersk ingefær
2 sssoyasaus (smak til)
300 geggenudler
600 glaksefilet
1 stkbrokkoli
en halv stkkinakål
4 stilkervårløk
Fremgangsmetode
Kok opp kraften.
Del sitrongress og ingefær i biter. Ha i kraften med soyasaus. La småkoke i 5 minutter, mens fisken og grønnsakene deles i biter.
Ha nudler i kraften og kok et par minutter.
Tilsett fisk og grønnsaker og la trekke i et par minutter til fisken er ferdig og nudlene al dente.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆