suppe
Asiatisk nudelsuppe med torsk
Torsk er fantastisk å bruke i kombinasjon med asiatiske smaker. Den er selv mild, men desto mer tar den til seg de deilige smakene av sitrongress, ingefær, koriander, chili og soyasaus.

15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600gtorskefilet uten skinn og ben
2stilkersitrongress
2stilkerstangselleri
20gfersk ingefær
en halvstkrød chili
en halvdlsoyasaus
4dlvann
2stkgulrot
200geggnudler
1håndfullfrisk koriander
Fremgangsmetode
Kok nudlene etter anvisning på pakken, og sett til side.
Skjær sitrongresset i to, på langs, og bank det med en sleiv for å knuse fibrene og frigjøre smak.
Skjær ingefær og chili i tynne skiver, og kok det opp sammen med vann, soyasaus, sitrongress og selleri. La det trekke i 2 minutter.
Skjær torsk i serveringsstykker, og tilsett i suppen sammen med skivet gulrot. Legg på lokk, og la det trekke i 10 minutter, eller til torsken er ferdig.
Ta torsken ut av suppen og legg til side.
Bland nudlene i suppen, og ha i rikelig med frisk koriander. Server med torsken ved siden av eller anrett den på toppen av nudlene.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆