Til hovedinnhold
suppe

Asiatisk nudelsuppe med torsk

Torsk er fantastisk å bruke i kombinasjon med asiatiske smaker. Den er selv mild, men desto mer tar den til seg de deilige smakene av sitrongress, ingefær, koriander, chili og soyasaus.

To serveringsboller på blått underlag. En med Asiatisk nudelsuppe med torsk, ingefær, chili og sitrongress. En med nudler overstrødd med reker, peanøtter, chili og koriander.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600gtorskefilet uten skinn og ben

2stilkersitrongress

2stilkerstangselleri

20gfersk ingefær

en halvstkrød chili

en halvdlsoyasaus

4dlvann

2stkgulrot

200geggnudler

1håndfullfrisk koriander

Fremgangsmetode

Kok nudlene etter anvisning på pakken, og sett til side.
Skjær sitrongresset i to, på langs, og bank det med en sleiv for å knuse fibrene og frigjøre smak.
Skjær ingefær og chili i tynne skiver, og kok det opp sammen med vann, soyasaus, sitrongress og selleri. La det trekke i 2 minutter.
Skjær torsk i serveringsstykker, og tilsett i suppen sammen med skivet gulrot. Legg på lokk, og la det trekke i 10 minutter, eller til torsken er ferdig.
Ta torsken ut av suppen og legg til side.
Bland nudlene i suppen, og ha i rikelig med frisk koriander. Server med torsken ved siden av eller anrett den på toppen av nudlene.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit