suppe
Bergensk fiskesuppe med fiskekaker
Fiskesuppe er superraskt å lage og smaker ekstra godt til middag på en kald dag. Fiskekaker i biter, purre og kremfløte gjør den både fyldig og mettende.
![Bergensk fiskesuppe med fiskekaker servert i en dyp hvit skål, med en skje liggende på venstre side og litt baguette på høyre side, ligger på et rødt og hvitt stripete håndkle](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3UqvDKIaWGngoFluP2Fh1G/141979fd338beff840a11ca4c7ebd80b/11-12_fisk.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkToro Bergensk fiskesuppe
1 pkLofoten hjemmelagde fiskekaker, 450 g
2 dlkremfløte
1 stkpurreløk
Litt Extra:
2 stknystekte bagetter (om ønskelig)
1 neveFinsnittet gressløk og vårløk (om ønskelig)
Fremgangsmetode
Lag suppen som anvist på pakken, men bruk fløte i stedenfor melk.
Kutt purreløken i tynne strimler og skyll dem godt i kaldt vann.
Del fiskekakene i terninger.
Ha fiskekakene og purren i suppen, og la det småkoke i 5 minutter.
Litt Extra
Finsnittet gressløk og vårløk.
Nystekte baguetter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆