Til hovedinnhold
suppe

Betasuppe

Å spise en bolle med betasuppe er som å få en varm klem på innsiden. Og hvem vil vel ikke ha det?

Betasuppe i hvit skål med rød skje, servert med flatbrød med smør oppå en hvit og rød tøyserviett.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkGilde kjøttpølser skinnfri

en fjerdedelstkhodekål

2stkgulrøtter

en fjerdedelstkkålrot

400gpoteter

1stkløk

1stkpurre

2ssÄnglamark kyllingfond

1lvann

1klypesalt

1klypepepper

3stilkertimian

Til servering:

4stkMors Hjemmebakte Flatbrød

Fremgangsmetode

Kutt pølsene i terninger. Brun raskt i pannen for litt ekstra smak.
Snitt kålen. Skrell og kutt poteter, gulrøtter og kålrot i terninger.
Legg alle grønnsakene i en stor gryte. Tilsett vann, kyllingfond og timian. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er nesten møre, ca. 10-12 minutter. Rør om av og til.
Ha i pølsebitene og purre i skiver. Kok videre i ca. 5 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Server suppen varm med flatbrød ved siden av.

Tips!

Smak til med soya og chiliflakes hvis du ønsker mer spice.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen